Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2018 14:21 - Доц. Гено Генов - БЕЗКРАЙНИТЕ МЪЛЧАНИЯ НА ВТ-ПРОКУРАТУРИТЕ
Автор: ggenov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2893 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.04.2018 14:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      Всеки ВТ-редовен данъкоплатец,  ВТ-местен патриот и ангажиран в обществените дела  гражданин на Велико Търново има пълното право да постави отново висящите връпроси ПРЕД и отлаганите решения ОТ ВТ-Окръжна и Районна прокуратура, за чиято пасивна стратегия е уместно да се пропита поне веднъж в годината, през МЕСЕЦ АПРИЛ, защото по традиция текущият МАЙТАПЧИЙСКИ МЕСЕЦ като че ли най-добре съответства на нивото на професионалните ангажименти на ВТ-„ПРОКУРОРИТЕ“:

 
ГОСПОДА ПРОКУРОРИ,  

1.     До ден днешен не е известно как завърши вашето разследване на 5-МИЛИОННАТА ДУПКА в бюджетта на Великотърновския университет? Или просто потънахте С МЪЛЧАНИЕ в нея!

2.     Ако вашето дългогодишно мълчание е обусловено от робския ви респект пред ченгеджийските золуми на ДС-явочника Оазис, на ДС-резидентите Благовест и Петров, тогава извинявайте! Явно сте навикнали да отминавате с МЪЛЧАНИЕ датата 10 ноември 1989 г...

3.     Не стана ясно защо отказахте С МЪЛЧАНИЕ да разследвате брутален РУШВЕТ  на ВТУ-декан, смърдящ на ТЮТЮН? Защо ли не можахте да приемете ПОКАЗАНИЕ ПОД КЛЕТВА на добре запознат с „тютюневото“ изнудване на ПРЯК СВИДЕТЕЛ...

4.     Обществена тайна във ВТУ са ПЪТЕШЕСТВИЯТА ДО КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ДС-явочника Оазис със средства от ВТУ-бюджета. Естествено възниква въпросът дали някои от вас, по бащина линия, не е все още обвързан С МЪЛЧАНИЕ ревностен адепт на ККП!

5.     От повече от четвърт век търновците-кореняци са наясно, че ОБЩИНСКИЯТ ВЕСТНИК „Борба“ беше приватизиран през 1990 година ПОД МАСАТА. Дали и тук вашето дългогодишно МЪЛЧАНИЕ не е всеотдайно ПАРТИЗАНСКО?

6.     От повече от ДУЗИНА ГОДИНИ Архитектурният екип в Община Велико Търнвово издава БЕЗУМНИ РАЗРЕШЕНИЯ ЗА СТРОЕЖ, така че старопрестолният град на България заприлича на ИНДИЙСКИ БИДОНВИЛ. Дали ръководителят на тази Об- структура не гълта лакомо ТЛЪСТИ РУШВЕТИ за сметка на урбанистичната естетика във ВТ?

7.     Разходете се, например, по прехвалената ИСТОРИЧЕСКА УЛИЦА „ГУРКО“, та тя вече прилича не на туристическа атракция, а на осеяна с ровове ПЕШЕХОДНА КЛОАКА! Ако кметовете на Велико Търново са, според вас, недосегаеми от Закона /както доказахте с „разследването“ си на кмета-лекар/, тогава би трябвало да обявите публично мотивите за ВАШЕТО МЪЛЧАНИЕ!

8.     Община Велико Търново прогони нашите и чуждестранните туристи от града ни към „процъфтяващото бизнес-селище“ Арбанаси. Двете отвеждащи към крепостта „Царевец“ улици „Пиколо“ и „Иван Вазов“, без да са изстрадали бомбардровки, предлагат на туристите почти „сирийски руини“. Отливът на пешеходни туристи към Царевец и Велико Търново се приема от управата на града с дългогодишо мълчание. Отново ВТ-прокуратурите си кротуват години наред В МЪЛЧАНИЕ?  

9.      Наскоро в ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ от ВТ-Общината беше повишена цената на автобусните билети /без да е извършена каквато и да било промяна във великотърновската транспортна схема/. Всяка респектираща институции и граждани прокуратура в такива случаи би трябвало да защити данъкоплатците с надлежно разследване на възможните СЕНЧЕСТИ ДОГОВОРКИ. И с това ли МЪЛЧАНИЕ ще се солидаризирате?  

ПС: Субтитулът на в. Фигаро е: МЪЛЧАНИЕТО РАЖДА ТИРАНИЯ!               

От един хейтър на МЪЛЧАНИЕТО и ПЪЛЗЯЩАТА ТИРАНИЯ:
                                                         Доц. Д-р  Гено Генов



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ggenov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1075420
Постинги: 662
Коментари: 49
Гласове: 367
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031