Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
31.10.2020 13:43 - ГОЛЯМОТО НУЛИРАНЕ
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 762 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Какво трябва да знаете за „Голямото нулиране“
Сряда, 28 октомври 2020 г. 19:50

Досега вероятно сте чули световните лидери да говорят за „Голямото нулиране“,  „Четвъртата индустриална революция“  и призива за „Изграждане на по-добро“ 
 Един пример сред мнозина е тази реч на Мат Хенкок, британски министър на цифровите технологии, културата, медиите и спорта, произнесена по време на заседанието на парламентарната група на всички партии относно Четвъртата индустриална революция през 2017 г 

Една от ролите на Парламента е да хвърли напред ... и да се справи с големите предизвикателства на нашето време ... Естеството на технологиите е съществено различно от предишното. В миналото сме разглеждали потреблението като еднократно, а капиталовите инвестиции като добавка.

И все пак поставете ресурси в мрежите, които сега свързват половината свят или в AI, а ефектите са експоненциални ... Радвам се да говоря заедно с толкова много впечатляващи колеги, които наистина разбират това, и редом с професор Клаус Шваб, който буквално „написа книгата на 4-та индустриална революция.

Вашата работа, обединявайки, докато правите всички най-добри умове на планетата, е информирала какво правим ... Нашата цифрова стратегия, вградена в по-широката индустриална стратегия, определя седемте стълба, върху които можем да изградим нашия успех.

И вътре това се вписва нашата 5G стратегия . Нашата стратегия обхваща инфраструктурата, уменията, правилата и етиката на използването на големи данни, кибер сигурността, подпомагането на технологичния сектор, дигитализацията на индустрията и дигитализацията на правителството. "Какво е великото нулиране?

Но какво всъщност означават термините „Голямо нулиране“, „Четвърта индустриална революция“ и „Изграждане на по-добро“? За какво се отнасят? На 16 октомври 2020 г., Corbett Report 5 по-горе, журналистът Джеймс Корбет разбива новия социален договор, планиран за света, иначе известен като „голямото нулиране“.

„Голямото нулиране не само ви свързва с него чрез електронен идентификатор, свързан с вашата банкова сметка и здравни досиета, но дори ви дава идентификационен номер със„ социален кредит “, който може да управлява всеки аспект от живота ви.“

Докато настоящата пандемия се използва като оправдание за движението, дневният ред няма нищо общо със здравето и всичко, свързано с дългосрочен план за наблюдение и контрол на света чрез техническо наблюдение. С други думи, светът ще бъде възстановен, за да зависи от цифровата технокрация, управлявана от самоназначени елитари.

Това е власт с безпрецедентен мащаб и включва преструктуриране на социалните класи, за да демонтира демокрацията, да изтрие националните граници и да позволи управлението на общностите от разстояние от група неизбрани лидери. Това, което в миналото се наричаше „нов световен ред“, сега е известно като „Голямото нулиране“.Това велико нулиране не само ви свързва с него чрез електронен идентификатор, свързан с вашата банкова сметка и здравни досиета, но дори ви дава идентификационен номер за „социален кредит“, който може да управлява всеки аспект от живота ви. Това не е възвишена теория на конспирацията - тя е реална. Това се случва сега. И трябва да знаете как да се борите, преди да е станало късно.

В крайна сметка това е технологична програма, която се стреми да интегрира човечеството в апарат за технологично наблюдение, контролиран от мощен изкуствен интелект. По ирония на съдбата, макар че реалният план е да се въведе технологична дистопия, свободна от демократичен контрол, те говорят за този план като начин да ни върнат в хармония с Природата.

Ако не сте запознати с термина „технокрация“, не забравяйте да се върнете назад и да чуете интервюто ми с Патрик Ууд , автор на „Technocracy Rising: Троянският кон на глобалната трансформация“ и „Technocracy: The Hard Road to World Order. ” Можете също така да научите повече на уебсайта на Wood, Technocracy.news .

Накратко, технокрацията е икономическа система за разпределение на ресурси, която се върти около технологиите - по-специално изкуствения интелект, цифровото наблюдение и събирането на големи данни - и дигитализацията на индустрията (която включва банкиране) и правителството, което от своя страна позволява автоматизирането на социално инженерство и социално управление, като по този начин се премахва необходимостта от избрани държавни ръководители.

Вашето ръководство за великото нулиране

 

Според Световния икономически форум 6 „Голямото нулиране“ ще отговори на необходимостта от по-справедливо, устойчиво и устойчиво бъдеще и нов социален договор, съсредоточен върху човешкото достойнство, социалната справедливост и където общественият прогрес не изостава от икономическото развитие. “А какво представлява Световният икономически форум? Това е международна организация за публично-частно сътрудничество, която „ангажира най-важните политически, бизнес, културни и други лидери на обществото, за да формира глобални, регионални и индустриални програми“. 7

Основателят и изпълнителен председател на Световния икономически форум е професор Клаус Шваб, който, както спомена Ханкок в речта си от 2017 г., написа книгата за Четвъртата индустриална революция. Шваб обяви инициативата на Световния икономически форум за голямо нулиране през юни 2020 г. В своя доклад Корбет обобщава Великата нулировка по следния начин:

„В основата си„ Голямото нулиране “не е нищо повече и нищо по-малко от страхотна пропаганда, маркетингова кампания за разпространение на нова марка, която бъдещият световен елит се опитва да изтласка гърлото на обществеността ... Това е просто нов слой червило на много стара свиня. Това е Новият световен ред, току-що предефиниран. Това е просто нов етикет за него. "

И, както беше обяснено от Корбет, за тези, които забравиха за какво е / става дума Новият световен ред , ставаше дума за „централизация на контрола в по-малко ръце, глобализация [и] трансформация на обществото чрез технологии за наблюдение на Оруел“.

С други думи, това е технокрация, където ние, хората, не знаем нищо за управляващия елит, докато всеки аспект от живота ни се наблюдава, проследява и манипулира за тяхната печалба. Четири ключови извода от изследванията на Корбет за Голямото нулиране са:

1. Голямото нулиране няма НИЩО общо с вирус, пандемията на COVID-19 или нещо друго, свързано с общественото здраве .

2. Голямото нулиране е координиран дневен ред, който се създава години - Пандемията просто се използва като удобно „прикритие“ за елитарна, глобалистична програма, планирана от десетилетия.

3. Голямото нулиране НЕ е краят на глобализацията - Напротив, глобализацията е турбо заредена. Както отбелязва Шваб в книгата с политиките „COVID-19: The Great Reset“, написана съвместно с Тиери Малерет и цитирана в доклада на Corbett:

„Ако никоя сила не може да наложи ред, нашият свят ще страда от„ глобален дефицит на реда “. Освен ако отделни нации и международни организации не успеят да намерят решения за по-добро сътрудничество на глобално ниво, рискуваме да навлезем във „ера на ентропията“, в която съкращаването, фрагментацията, гневът и парохиализмът все повече ще определят нашия глобален пейзаж, правейки го по-неразбираем и по-безпорядъчен . "

 С други думи, няма място за спонтанно възникващия социален ред, който се случва, когато хората имат право да взаимодействат свободно. Вместо това трябва да има „една сила“, която да налага какъвто и да е желаният социално-екологичен-икономически-геополитически ред

.4. Този процес не е предназначен да приключи - Краят на пандемията няма да бъде краят на тази тоталитарна програма за цифрово поробване. Планът не е да „рестартираме“ света обратно към някакво по-ранно състояние, което ще ни позволи да започнем отначало с по-чиста среда и по-справедливи социални структури. Планът е да се заобиколи демокрацията и да се прехвърли глобалното управление в ръцете на малцина. Както отбелязва Шваб в „COVID-19: Голямото нулиране“:

„Когато се сблъскат с него, някои лидери в индустрията и висши ръководители може да се изкушат да приравнят нулирането с рестартиране, надявайки се да се върнат към старата нормална ситуация и да възстановят онова, което е работило в миналото: традиции, изпитани процедури и познати начини за правене на нещата - накратко , връщане към обичайния бизнес.

Това няма да се случи, защото не може да се случи. В по-голямата си част „бизнесът както обикновено“ умря от (или поне беше заразен от) COVID-19. “

Карта за трансформация на COVID-19

 image

Как може да изглежда трансформацията Great Reset? Както отбелязва Корбет, следващата илюстрация, създадена и пусната от Световния икономически форум, показва въздействието на пандемията COVID-19 върху различни аспекти на живота и как пандемичните реакции трансформират тези области.

Ако отидете на оригиналния сайт за илюстрация , 8 ще намерите и списъци с публикации, видеоклипове и данни, свързани с всички тези аспекти. Около 25-минутната граница Корбет обяснява как можете да използвате тази карта, за да усетите обхвата на трансформираната трансформация - всичко - от финанси, бизнес и образование до здравеопазване, човешки права и глобално управление.

Важното е, че пандемията се използва за унищожаване на местните икономики по света, което след това ще позволи на Световния икономически форум да влезе и да „спаси“ обхванатите от дълга държави.

Цената за това спасение обаче е вашата лична свобода и свобода. Световният икономически форум и централните банки ще могат, чрез своите улеснени финансови помощи, да могат ефективно да контролират повечето страни в света. И отново, един от аспектите на технократичния план е премахването на националните граници и национализма като цяло.


Четвъртата индустриална революция

Сроден термин за Великата нулировка е „Четвъртата индустриална революция“. Това се отнася до сливането на цифрови, физически и биологични системи. Както отбелязва Шваб, „Това не променя това, което правим, но променя нас.“ 9Това, за което те говорят, е създаването на нова икономическа система, изградена около сливането на човешкото тяло и ум с машини и изкуствен интелект. С други думи, технокрацията - базирана на ресурси икономическа система с централизиран контрол от технократичен елит, който има ноу-хау за програмиране на компютърните системи, в крайна сметка ще диктува живота на всички.

Разбира се, той ни се продава като средство за оползотворяване и повишаване на човешкия потенциал, а всъщност ще направи напълно обратното. В крайна сметка те не просто се опитват да променят дефиницията на това какво означава да бъдеш човек - те открито се заговарят да променят човечеството чрез технологични средства.

В допълнение към цитираните по-рано източници, Корбет разясни и историята на технокрацията в своя доклад от 28 декември 2015 г., 10 „Как голямото петрол завладя света“. Накратко, Четвъртата индустриална революция не е нищо друго освен ребрандиране на технокрацията, съчетано с трансхуманистичното движение .
Можете също така да научите повече за Schwab, фигурата на съвременната технокрация, като прочетете член 11 от Technocracy.news от 29 юни 2020 г. „Елитните технократи зад глобалното„ голямо нулиране “и октомври 12, 2020, Off-Guardian статия, 12 „Клаус Шваб и неговата велика фашистка нулировка.“Според Off-Guardian 13 Schwab ни гарантира, че „интелигентните“ технологии за големи данни ще „предоставят нови и иновативни начини за обслужване на гражданите и клиентите“ и ще трябва да спрем да възразяваме срещу бизнеса, който печели от използването и продажбата на информация за всеки аспект на личния ни живот. "

В тази статия Шваб също е цитиран да казва: „Установяването на доверие в данните и алгоритмите, използвани за вземане на решения, ще бъде от жизненоважно значение“ - което обобщава технократичния възглед за „правителството“.
Коронавирус "Автоматичен прекъсвач"

В някои части на света, втора вълна на COVID-19 е вече 14 нововъзникващите, а според някои изследователи, най-добрият начин за борба с нея е да се приложи нов кръг от по-строги мерки Lockdown - така наречената "прекъсвач" стратегия за овладяване на степента на заразяване.

Междувременно други доклади 15 предупреждават, че докато COVID-19 може да бъде смъртоносен за малко малцинство от хора, така и блокировките, благодарение на бедността, глада и предизвикателствата, свързани с психичното здраве.

Заключванията са неуспешен експеримент

 

 Според член 16 от 13 октомври 2020 г. в The Sun, ограниченията на COVID-19 „могат да хвърлят 90 милиона в„ крайна бедност “, като най-бедните държави ще понесат тежестта на икономическия колапс. Ню Йорк Пост също наскоро съобщи 17, че „блокировките на COVID-19 са рисков експеримент“, който се провали и се оказа по-смъртоносен от самия вирус.Никой етичен учен не би провел такъв рисков експеримент, без внимателно да обмисли опасностите и да наблюдава резултатите, които се оказаха мрачни“, пише New York Post. 18.

„Въпреки че икономическите и социалните вреди са огромни, не е ясно, че блокировките са донесли значителни ползи за здравето, извън постигнатото от доброволното социално дистанциране и други действия на хората.

В сравнение с 50 държави, екип, ръководен от Рабаил Чаудри от Университета в Торонто, установи, че COVID-19 е по-смъртоносен в места с по-старо население и по-високи нива на затлъстяване (като САЩ), но смъртността не е по-ниска в страни, които затвориха границите си или наложиха пълно заключване.

След анализ на 23 държави и 25 щати на САЩ с много различни политики, Андрю Аткесън от UCLA и колеги икономисти установиха, че тенденцията на смъртност е сходна навсякъде, след като болестта се засили: Броят на ежедневните смъртни случаи нараства бързо за 20 до 30 дни, след което бързо намалява ...

Обосновката на разходите и ползите става още по-мрачна, ако използвате стандартната метрика за определяне дали даден наркотик или друга намеса си струва: Колко пари ще похарчи обществото за всяка година от живота, който ще бъде спасен?По този показател блокировките трябва да са най-неефективната намеса в историята на общественото здраве, тъй като толкова много от предвидените бенефициенти са близо до края на живота си. В Америка близо 80 процента от жертвите на COVID-19 са над 65 години и над 40 процента живеят в домове за възрастни хора, където средната продължителност на живота след приема е само пет месеца ...

Никой не иска да ускори смъртта на възрастните хора, но те и други уязвими хора могат да бъдат защитени, без да затварят останалата част от обществото, както показаха Швеция и други страни ...

В началото на пандемията Скот Атлас от института Хувър и изследователи от Университета Суонзи независимо изчисляват, че блокирането в крайна сметка ще струва повече години живот от COVID-19 в САЩ и Великобритания, а пътните такси изглежда са по-лоши в бедните страни .

Световната банка изчислява, че рецесията на коронавируса може да тласне 60 милиона души в крайна бедност, което неизбежно означава повече болести и смърт. "

Лечението, което е по-лошо от болестта

Вече виждаме и доклади 19, че „необяснимите излишни смъртни случаи у дома“ изпреварват смъртността от COVID-19 с близо 900%, вероятно поради хора с хронични заболявания, избягващи медицинска помощ. За съжаление, лекарите и учените продължават да си блъскат главите, когато става въпрос за най-благоразумния път напред.Както беше отбелязано в 6 октомври 2020 г., член 20 от „Разговорът“, дали лечението с коронавирус е по-лошо от заболяването, се превърна в „най-разединяващият въпрос за 2020 г.“, като десетки лекари се подписват от едната или от другата страна.

Неотдавнашна история 21 на Kaiser Health News също подчертава въздействието на „пандемичния стрес“ върху общественото здраве, тъй като все повече хора съобщават за проблеми, вариращи от безсъние и мъчително главоболие до косопад и напукани зъби:

„По време на пандемията хората, които никога не са имали коронавирус, съобщават за множество привидно несвързани симптоми: мъчително главоболие, епизоди на косопад, разстроен стомах в продължение на седмици, внезапни огнища на херпес зостер и обостряния на автоимунни заболявания.

Различните симптоми, често при иначе здрави индивиди, озадачават лекарите и пациентите, понякога водят до поредица посещения при специалисти с малко отговори. Но се оказва, че сред много от тези състояния има обща нишка, която е била в процес на месеци: хроничен стрес.

Въпреки че хората често подценяват влиянието на ума върху тялото, нарастващият каталог от изследвания показва, че високите нива на стрес за продължително време могат драстично да променят физическата функция и да засегнат почти всяка система от органи.

Сега, поне осем месеца след пандемията, заедно с разделителния изборен цикъл и расовите вълнения, тези ефекти се проявяват в различни симптоми. „Компонентът на психичното здраве на COVID започва да идва като цунами“, каза д-р Дженифър Лав, калифорнийски психиатър. “

Измамата с коронавирус

Както е описано подробно в „ Скандал с измами с коронавирус - най-голямата битка току-що започна “, международна мрежа от правни експерти и здравни специалисти се готви да започне най-голямото съдебно дело в историята срещу всички, отговорни за глобалните блокировки, от местната политика производители на Световната здравна организация и всички между тях.

Според четиримата адвокати, които са основали Германската извънпарламентарна анкетна комисия Corona, която води делото за деликт, пандемията COVID-19 е „вероятно най-голямото престъпление срещу човечеството, което някога е било извършено“. Пандемичните мерки имаха за цел да сеят паника, за да се даде възможност за масивен трансфер на богатство, а за издържане на хитростта се използва измамно тестване.

В действителност статистиката за смъртността разкрива, че COVID-19 не е довел до излишък на смъртни случаи над годишната норма, се казва в предложеното действие и няма доказателства за блокиране и икономическо спиране са дали благоприятни резултати.

 

Въпреки че извънпарламентарната анкетна комисия на Corona не е обърнала специално внимание на пандемията като средство за технократична революция, тя подчертава, че тя е била използвана по измама като средство за трансфер на богатство и премахване на основните човешки права.Както беше отбелязано в статията на 29 юни 2020 г., Technocracy.news, 22 „Елитните технократи зад глобалното„ голямо нулиране “: 23

„Твърди се, че Програмата на ООН до 2030 г. с нейните цели за устойчиво развитие„ осигурява мир и просперитет на хората и на планетата “. Твърди се, че действията се справят с бедността и глада, носят по-добро здраве и образование, намаляват неравенствата и спасяват океаните, горите и климата. Кой може да спори срещу такива доброжелателни цели?

Но обещаната Утопия идва с цена - поставя окови на нашата лична свобода ... Водещите партньори на проекта на ООН за глобални цели разкриват истинския технократичен дневен ред, който се крие зад полираната фасада, която се чувства добре - включва план за пълна интеграция на човечеството в апарат за технологично наблюдение, контролиран от мощен AI.

Настоящият пандемичен страх е идеалният задействащ механизъм за стартиране на този гнусен дневен ред ... Настоящата криза на COVID-19 се разглежда от Световния икономически форум и неговия председател Клаус Шваб като идеалния механизъм за изпълнение на техния грандиозен технократичен план. Big Tech ще дойде да "спаси" света ...

Тогава тази технологична фашистка рецепта, по най-недемократичен начин, без публичен дебат или скептично разследване, скоро ще бъде интегрирана в програмата на Г-20 и Европейския съюз - обозначена като Голямата зелена сделка ...

Не е изненадващо, че Клаус Шваб пропуска да спомене собствената си роля и ролята на своите приятели в създаването на тази глобална икономическа бъркотия - както беше „предвидено“ със зашеметяваща точност в Събитието 201 на Световния икономически форум и Бил Гейт (октомври 2019 г.) и в Доклад на Фондация Рокфелер 24 сценария за бъдещето на технологиите и международното развитие (2010 г.). "

Както обсъждам в „ Глобалното поглъщане е в ход “, технокрацията по своята същност е технологично общество, преминаващо през социалното инженерство, а цензурата на Big Tech е неразделна част от това. С други думи, медицинската тирания и цензурата на антигруповото мислене, възникнали по време на тази пандемия, са неизбежен елемент на Голямото нулиране и ако смятате, че е лошо сега, просто изчакайте, докато цялата система бъде напълно въведена онлайн.

Самата идея за несъгласие ще се превърне в мисъл за миналото, защото животът ви - здравето, възможностите за образование и работа, вашите финанси и самата ви идентичност - ще бъдат толкова свързани с автоматизираната технологична инфраструктура, че всеки опит за освобождаване ще доведе до сте заключени или изтрити от системата, без да имате възможност да научите, работите, пътувате или купувате каквото и да било.

Знам, че звучи пресилено, но когато следвате технократичния план до неизбежния му край, всъщност това е, с което се озовавате. Предупредителните знаци са навсякъде около нас, ако сме готови да ги видим какви са всъщност. Единственият въпрос сега е дали достатъчно хора са готови да му се противопоставят, за да се промени .

източник
https://www.wakingtimes.com/what-you-need-to-know-about-the-great-reset/






Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8323971
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031