Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2011 15:26 - Печеленето на пари в интернет - мит и реалност
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 3319 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 04.07.2011 16:59


 Ако отворите интернет ще видите хиляди знайни и незнайни сайтове, които ви предлагат пари срещу кликвания, срещу залози, виртуални казина и какво ли не още. 

image

Печеленето на пари чрез интернет е голяма заблуда. Недейте да слушате този или онзи, който е спечелил няколко десетки долара след дълго взиране и "вадене" на очите си  в монитора.  90% от тези сайтове са мошеници и лъжци, които използват следните методи:

1. След като направиш минималната сума  и поискаш да си я получеш в сайта излиза надпис на англиски: maintenance, try later, което казано вулгарно означава "трай коньо за зелена трева". Този надпис може да стои с години или до тогава, докато не се покрият. Ето част от такива сайтове - мошеници, които продължават да лъжат хората  и частичен списък на неплащащи сайтове    /SKAM/:
- Metalbux  - crooks and liars / мошеници и лъжци/ - SKAM
- ZoryBux - crooks and liars - SUAM
- NeXT generation in PTC - crooks and liars - SKAM
- HOLYBUX.COM - crooks and liars - SKAM
- jjbux - crooks and liars - SKAM
- Peakbux - crooks and liars - SKAM
- Homebux - crooks and liars - SKAM
- oeBux - SKAM - crooks and liars-SKAM , Arnbux - SKAM, TBMBUX   - SKAM , 4Bux.com - SKAM и още хиляди други.

2. Другият начин на измама е просто сайтът изчезва, като сайтове от рода на Buxtoot, APBUX, Arenabux, Bogdanbux, Buxera, Dinobux, Bxbux, Csbux ptc, Lokobux, CGbux, Leafbux  и още десетки хиляди интернет мошеници.

3. Третият начин е просто периодично да ти намаляват сумата или, когато я поискаш казват, че са я превели, изчезва от екрана на сайта и повече никога и никъде не я виждаш. Можеш да кликваш до нова измама. Такива сайтове са:
- Jzbux - SKAM, Rastabux- SKAM, twinbux - SKAM, lotbux - SKAM - crooks and liars и много други .

4. Четвъртият начин е просто ти изтриват акаунта. Веднага пример:
 - abandbux - SKAM -nasty crooks and liars / your account is banned/ -това е съобщението, което получаваш малко преди да поискаш сумата от 3 долара.

5. ЧУЕШ ЛИ ДУМАТА BUX БЯГАЙ НА КИЛОМЕТРИ. Е, има и "коректни платци" за кликване върху реклами, но те са много малко и често след първото плащане се превръщат в измамници, като  vcbux, който сайт след първо плащане мина на системата maintenance try later, т.е. превърна се в SKAM, onBux, който след първото плащане вече не плаща,  Buxpedia, който BUX се покри виж как сн. или

image
   Neobux, като в последно време в Neobux се кликва за 0,001$ - една нищожна сума. За да спечелиш 1 цент, трябва да кликнеш върху 10 реклами. Пълна загуба на време???  Изобщо интернет гъмжи от лъжци и мошеници, които никой по никакъв начин не може да спре.

Да не говорим за тези сайтове, където след като си поискаш сумата, ти казват, че ще я получиш след месец, два или три. Пълна лъжа и измама, като при мошениците от SYNbux /абсолютен SKAM/ или 
ICYBUX -  SKAM. При тях ти прибират поисканата сума и тя отиво  в Rental Balance, вместо да ти бъде преведена

image

директно. А ето какво се получи след публикация на тази информация. Виж снимката публикувана по-долу, която е от този сайт.

image

 Никога няма да я получиш. Кликни ТУК, за да видиш предложение как да се предпазиш от измама. Дано това, което накратко описах ви накара да спрете с "печеленето" на пари в интернет. Ако имате друго мнение, можете да коментирате. Можете да добавяте и други сайтове, които мамят. Дано да съм ви бил полезен?
Ето и някои коментари. За да ги прочетеш, кликни върху надписа. Това е снимка.

image




Гласувай:
10



Следващ постинг

1. анонимен - otnosno buxovete
31.05.2011 17:25
PALNI LAGZI! NE SE OPITVAITE DA RABOTITE, SASTOTO STE VI ILAJAT.
цитирай
2. zlatko1 - В интернет
31.05.2011 20:13
В интернет се шири лъжата и измамата. Напълно съм съгласен с Вас.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1615921
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031