Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2015 00:34 - ВАЛЕРИ НАЙДЕНОВ : ОЧАКВАТ НИ ГОЛЕМИ НЕПРИЯТНОСТИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 1777 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Валери Найденов: Очакват ни големи неприятности през семтември Публикувано на 31.08.2015 в Конспирации  

Защо Путин неочаквано развали калимерата с Ердоган и пак заобича България

Tреперете!

Според апокалиптиците не се знае дали изобщо ще преживеем тази есен. Голям астероид ще удари Земята на 23 септември и ще ликвидира грешното човечество. Този слух така набъбна, че се наложи американската космическа агенция НАСА да го опровергае. А щом НАСА отрича, значи има нещо вярно, нали така?

Самата дата е много съдбовна. Тя съвпада с еврейския празник Йом Кипур, което ще рече “ден на съд” и прошка след това. Ами ако този път няма прошка? Например през май 2014 г. френският министър на външните работи Лоран Фабиус заяви, че светът е на ръба на пропастта и че има само 500 дни, за да избегне климатичната катастрофа. Тези 500 дни изтичат точно на 23 септември 2015 г.

Според екоикономиста д-р Саймън Аткинс към Земята се носи масивна вълна от интергалактическа енергия,

известна като “Вълната Х”, която ще ни удари пак на тази дата. Тя ще предизвика огромни земетресения и цунами. Някъде между 10 и 17 на сто от населението на Земята няма да оцелее. (http://in5d.com/dr-simon-atkins-frequencyshift-wave-x-predictions-the-good-bad-ugly/)

Преди да умре през 1727 година, сър Исак Нютон също е предсказал, че нещо съдбоносно за човечеството ще се случи баш на 23 септември 2015 година. (http://www.tribulation-now.org/2014/11/10/newtons-calculations-point-to-sept-23-2015-yom-kippur/)

На всичкото отгоре през този септември големият андронен колайдер на ЦЕРН ще извърши на пълна мощност поредния си опит за създаване на антиматерия, която според апокалиптиците може да отвори портал във времето и пространството и да погълне цялата планета.(http://www.truthlamp.com/will-cern-open-up-a-doomsday-portal-in-september/)

Зловещата роля на ЦЕРН личи от самото лого на организацията, което съчетава 3 шестици – числото на Дявола. Вижте сами (на илюстрацията).

И не е ли странно, че тъкмо за 23 септември е насрочена срещата на папа Франциск с президента Барак Обама? Лесно е да се досетим, че в момента на Великата катастрофа тези двамата ще договорят Новия световен ред.

Но да оставим Нострадамус и Ванга настрана. В реалния свят около нас има предостатъчно прокоби,

че още тази есен светът много ще се промени. И най-много ще се промени районът, в който живеем ние.

Например сривът на всички световни борси преди седмица показа, че икономиката на света е много, много крехка. Нищо чудно през септември – октомври да се повтори кризата от 2008 г. Китай бързо сваля лихвения процент и нищо чудно за първи път първичните лихви по целия свят да се окажат или на нулата, или отрицателни. Това ще превърне парите в антиматерия. Дългът ще носи печалба, а спестяването – загуби.

Пак това лято “европейските ценности” изгубиха сблъсъка с човешките реалности. В момента Европа е залята от Велико преселение на народите, което сама предизвика – като се включи в в събарянето на режимите в Либия и Сирия, помогна и за Ирак. Сега европейските държави вдигат огради по границите си и Шенген изглежда обречен. Както и еврото.

Кризата в Гърция и нейното коравосърдечно решение напълно убиха вярата в човещината на ЕС, Брюксел и общата валута. Ципрас, героят на европейската лява вълна, се оказа кукла на конци. И ще си го получи на изборите на 20 септември. Но СИРИЗА вече не е интересна, по-интересно е дали фашистката “Златна зора” няма да отскочи нагоре подобно на нацистите в края на Ваймарската република.

Представете си какво ще стане,
ако джихадистите от “Ислямска държава” се прехвърлят в Украйна и тръгнат да “освобождават” Крим от гяурите? Това е на една ръка разстояние от България! На практика то вече се случва. Край Мариупол вече са разположени 3 ислямски батальона, главно чеченци. Има много съобщения, че в Турция се рекрутират джихадисти за Украйна. Защо мислите, че Путин неочаквано развали калимерата с Ердоган и пак заобича България?

Няма да има “Турски поток”, няма да има и “Южен поток”. Но това не пречи да спрат газопроводите през Украйна. Първо – вече взеха да ги взривяват. Второ – Украйна и Русия пак не се разбират за цената на газа, а ЕС пак не може да ги вразуми.
Всички тези развития са свързани органично с главната битка на Обама в момента – през септември той трябва да наложи на Конгреса договора за ядрената програма на Иран. И най-вероятно ще успее, използвайки президентското вето. Веднага след това обстановката в Ирак и Сирия ще се промени.

Постепенно Иран ще се превърне в добър партньор и дори съюзник на САЩ, какъвто беше по времето на шах Реза Пахлави. Това бързо ще доведе до някакво мирно решение за Сирия и Северен Ирак. Но една армия от диви джихадисти е твърде ценен геополитически коз, за да се остави на улицата. Някой ще я използва – било САЩ, било Турция, било Саудитска Арабия. Очевидните следващи терени за подвизите на джихадистите са Крим и Кавказ. Но не бих се учудил, ако десетина батальона се отклонят към Косово, Македония и дори България.

Обама има двама “специални пратеници” по сирийските въпроси – генерал Джон Алън и Майкъл Ратни. Генералът е координатор на “глобалната коалиция” срещу ИД и работи главно с Ердоган. Освен това май не е в пълна хармония с шефа си Обама. Ратни пък е дипломат от кариерата и се опитва да намери мирно дипломатическо решение. Миналата седмица той посети Москва, срещна се с дипломати от втория ешелон и не се разбра какво са се разбрали. Разбра се, че САЩ още искат главата на Асад, а Путин не я дава.

Освен това самият Путин реши да посети Ню Йорк за есенната сесия на ООН. Нищо чудно там да се срещне с Обама и в резултат Асад да оцелее.
Значи имаме две противоположни тенденции, които тръгват от Белия дом. Едната е тази на генерал Алън, който помага на Ердоган да воююва с кюрдите и де факто да разчиства терена за ИД. Другата е на Майкъл Ратни, който търси дипломатическо решение, за да се сложи край на ИД. Типичен случай, в който лявата ръка не знае какво прави дясната.

Междувременно обаче пясъчният часовник на Путин май взе да изтича

Валутните резерви на Русия са се свили с около 150 милиарда долара само за една година и с 250 за две. За да поддържа курса на рублата, централната банка продава долари на населението, а населението веднага изнася доларите в чужбина. Резервите пък седят в банките на Федералния резерв в САЩ. Интересен парадокс – Русия е почти във война със САЩ, а си държи парите в дома на своя противник. И не е предприела нищо, за да създаде поне малко по-самостоятелна икономика. Нито пък да насърчи своята промишленост.

Истината е, че управлението на Русия е олигархично, а олигарсите много държат да си изнесат и последния цент извън страната.
Патриотичната политика засега се ограничава с пиар акции, като например мачкането на български чушки и полски ябълки с булдозери. Това ми напомня Ислямската революция в Иран през 1979 година, когато ентусиазираната младеж превзе техеранския “Хилтън”, изнесе на площада ценни вина и коняци на стойност над 3 милиона тогавашни долара (днешни над 30) и ги изля на площада. Защо поне не ги изпихте бе, хунвейбини!

Революцията трябва да е купон!

Още ме свива сърцето, като си спомня. За чушките толкова не ме е яд, но отлежалите вина и коняци можеха направо да спасят човечеството. Както и да е, очакват ни много размирни и земетръсни септември, октомври и ноември. И геополитиката, и световната икономика ще ни изненадат много неприятно. Да можех, бих казал подобно на Фауст: “Спри, о, август! Ти си тъй прекрасен!”

източник: 24часа





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10365586
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930